VSC-Subsidies - De specialist in innovatieve milieu- en energieoplossingen

VSC-Subsidies » Over VSC-Subsidies

  • Print
  • Doorsturen
  • Plaats in favorieten

Over VSC-Subsidies

Ruime ervaring

VSC-Subsidies is ruim tien jaar geleden gestart als fiscaal en financieel adviesbureau voor het MKB. Wij zijn uitgegroeid tot een professioneel subsidiebureau en gespecialiseerd in innovatieve oplossingen op het terrein van duurzaamheid, energiebesparing en milieu. Door onze ervaring kunnen wij bedrijfsprocessen, producten en arbeidsomstandigheden analyseren en kunnen wij u op het terrein van energiebesparing een innovatieve, duurzame, dier- en milieuvriendelijke oplossing voor MKB- bedrijven, projectontwikkelaars, glastuinbouwbedrijven en veehouderijen aanbieden. Tevens begeleiden wij deze processen.

Tevreden klanten

VSC-Subsidies begeleidt vele bedrijven en non-profit instellingen. Hierbij wordt verder gekeken dan de ‘standaard’ subsidies en fiscale regelingen. Wij denken vanaf het begin mee over innovatieve oplossingen en uw (financiële) bedrijfsstrategie. Daarnaast nemen wij u het gehele subsidietraject van aanvraag tot aan de projectadministratie uit handen. En met succes: bij ruim 75 procent van de aanvragen wordt een subsidie toegekend!

Betrouwbare partner

VSC-Subsidies is lid van de Nederlandse Vereniging van Adviseurs inzake Subsidies en andere overheidsstimuleringsregelingen (NVAS). Deze beroepsorganisatie stelt eisen aan deskundigheid, opleiding en ervaring van de leden. Daardoor heeft u de garantie dat wij een betrouwbare partner zijn die uw gegevens strikt vertrouwelijk behandelt.

Wilt u investeren in energie- of milieubesparende maatregelen? VSC-Subsidies denkt met u mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wijzig lettergrootte

© 2010 VSC-Subsidies - Alle rechten voorbehouden. - House-of-Media