VSC-Subsidies - De specialist in innovatieve milieu- en energieoplossingen

VSC-Subsidies » Subsidiemogelijkheden » Midden- en kleinbedrijf » Subsidie innovatiekrediet voor MKB

  • Print
  • Doorsturen
  • Plaats in favorieten

Subsidie innovatiekrediet voor MKB

Mkb-ondernemers kunnen subsidie aanvragen voor de financiering van een technisch of klinisch ontwikkelingsproject. De risico’s die hieraan verbonden zijn, moeten zodanig zijn dat geldverstrekkers in de markt het project niet willen financieren.

Klinische ontwikkelingsprojecten onderscheiden zich van technische ontwikkelingsprojecten doordat bij deze projecten de producten of processen die ontwikkeld worden, getest moeten worden op de mens. Dit houdt een extra risico in omdat de uitkomst van klinische tests moeilijk voorspelbaar is.

De subsidie wordt verleend in de vorm van krediet. Het doel van de subsidie is bij te dragen aan duurzame economische groei van de Nederlandse economie door het versterken van de innovatiekracht. In een project moeten technische producten, processen of diensten worden ontwikkeld die nieuw zijn voor Nederland en een zeer goed marktperspectief hebben. Hierdoor heeft het project de potentie om tot substantiële economische activiteiten van de onderneming te leiden.

Wijzig lettergrootte

© 2010 VSC-Subsidies - Alle rechten voorbehouden. - House-of-Media